Οργή και ανησυχία για την κατάσταση στο Έβρο: Άνδρας στοιβάζει μετανάστες σε τρέιλερ και καλεί σε πογκρόμ (βίντεο)

Οργή και ανησυχία για την Οργή και ανησυχία για την

Οργή και ανησυχία προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα στην Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια της φωτιάς, να στοιβάζει τρομοκρατημένους μετανάστες σε τρέιλερ, την ώρα που τους κατηγορεί σε πογκρόμ και καλεί τους κατοίκους του Έβρου σε πογκρόμ.

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο ακούγεται να μιλάει για «25 κομμάτια», ενώ ανοίγει το τρέιλερ και δείχνει κάποιους από τους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορεί τους μετανάστες για τις φωτιές που ξέσπασαν στον Έβρο τις τελευταίες ημέρες - καταγγελίες που διακινούνται μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ομάδες πολιτών της περιοχής - ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά σε προκλητικό τόνο: «Κοιμόμαστε. Μια βόλτα από τη Χηλή και έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω μέσα στο τρέιλερ».

Στο ρατσιστικό του παραλήρημα καλεί σε πογκρόμ εναντίον μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του Έβρου και ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Θα μας κάψουν αυτοί... αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουνε. Γεμάτα τα πουρνάρια. Γεμάτα τα πουρνάρια, παντού, αυτό σας λέω παιδιά. Οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε. Θα μας κάψουνε, αυτό σας λέω μόνο».

Στο βίντεο που ακολουθεί όσα ανήρτησε στο διαδίκτυο

 

#ΦΩΤΙΑ #ΠΟΓΚΡΟΜ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΕΒΡΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.