Δραματικές στιγμές για δημοσιογράφο: «Η φωτιά καίει και από μπροστά μας και από πίσω»

Δραματικές στιγμές για Δραματικές στιγμές για

Η ρεπόρτερ ήταν σε πανικό και οι συνάδελφοί της από το στούντιο προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Δύσκολες στιγμές έζησε η ρεπόρτερ και το συνεργείο του Mega, κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από την φωτιά στην Πάρνηθα, αφού σχεδόν εγκλωβίστηκαν μέσα στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, ενώ μετέδιδε η δημοσιογράφος, η φωτιά τους περικύκλωσε με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν διέξοδο ώστε να απομακρυνθούν.

«Η φωτιά καίει και από μπροστά μας και από πίσω, το θερμικό φορτίο είναι απίστευτο, είναι κυριολεκτικά απίστευτο», ανέφερε η δημοσιογράφος Βελίκα Καραβάτσιου.

«Να πας σ' ένα σημείο που να είσαι ασφαλής για να κάνεις το ρεπορτάζ», της είπε ο συνάδελφός της από το στούντιο του καναλιού.

«Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε επειδή η φωτιά καίει και από τις δυο πλευρές. Πού να πάμε αφού καίει και από τη μια και από την άλλη», δείχνοντας να είναι εγκλωβισμένοι στο σημείο.

«Η προσπάθεια των πυροσβεστών είναι τεράστια, έχουμε κάνει λίγα βήματα πίσω, έχουμε απομακρυνθεί. Γιατί πέρα από τις φλόγες είναι τεράστιο και το θερμικό φορτίο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ελπίζω, να κινηθούν άμεσα και να καταφέρουν να περιορίσουν τα δυο αυτά μέτωπα στον οικισμό», συμπλήρωσε η ρεπόρτερ.

«Υπάρχουν Έλληνες και Γάλλοι πυροσβέστες που συνδράμουν. Δεν φαντάζεστε αυτό που συμβαίνει, φυσάει και εκεί που μια φλόγα είναι μακριά, έρχεται κοντά. Έχουμε χάσει και ορατότητα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, προς τα μπρος ή προς τα πίσω», ανέφερε.

#ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΜΕΝΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.