ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο προϊόν με σαλμονέλα

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο

Στην ανάκληση κατεψυγμένης συσκευασμένης σεφταλιάς προχωρά ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά από ελέγχους ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κατεψυγμένο προϊόν με την εμπορική ονομασία «AVGOUSTINOS Σιεφταλιά - Traditional Cyprus Sheftalia», σε συσκευασία 500 γρ., με ημερομηνία παραγωγής: 15.06.17 και ημερομηνία λήξης: 15.12.2018.

Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΑVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD», Κύπρος.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.