Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται

Για αλλαγή του καιρού από το Σάββατο 5 Αυγούστου κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του: «Από το απόγευμα του Σαββάτου το #ψυχρό_μέτωπο που έρχεται από τα Βορειοδυτικά θα προκαλέσει τοπικές βροχές και καταιγίδες και θα ενισχύσει τους ανέμους.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή».

Η ανάρτησή του στο twitter:

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος στη χώρας μας έως το Σάββατο 05/08.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή 04/08 και το Σάββατο 05/08, οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 °C.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 05/08 ατμοσφαιρική διαταραχή που μεταφέρει ψυχρότερες αέριες μάζες θα επηρεάσει τον καιρό των βορειοδυτικών και στη συνέχεια των βορείων ηπειρωτικών με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή 06/08.

{https://twitter.com/KolydasT/status/1687053258920009728?s=20}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΒΡΟΧΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.