Αμβρόσιος: Καλύτερα φασίστας, χουντικός, παρά αντάρτης, κατσαπλιάς

Αμβρόσιος: Καλύτερα Αμβρόσιος: Καλύτερα

Συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, πραγματοποιήθηκε και στο Αίγιο, μετά από πρόταση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίος στην ομιλία του δήλωσε πως προτιμά να τον αποκαλούν «φασίστα, παρά κατσαπλιά».

Μάλιστα στο συλλαλητήριο ήταν έντονη η παρουσία μελών και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Παρόντες ήταν και οι υπόδικοι βουλευτές Ηλ. Παναγιώταρος και Γ. Λαγός, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε ο μητροπολίτης!

«Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν «Αμβρόσιος ο ναζιστής», «Αμβρόσιος ο χουντικός», «Αμβρόσιος ο εθνικιστής» … Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά … Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αμβρόσιος.

«Αγαπώ την πατρίδα μου, αγαπώ την Ελλάδα μας, αγαπώ τη Μακεδονία μας για την απελευθέρωση της οποίας έχυσαν το αίμα τους, όχι μόνο οι Έλληνες στρατιώτες μας, αλλά και οι ιερείς μας και Μητροπολίτες της Μακεδονίας μας», ανέφερε.

Το συλλαλητήριο, ήρθε σε συνέχεια της ιερατικής πορείας την περασμένη Τετάρτη στην πόλη του Αιγίου.

Πηγή: aigaio365.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.