Βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

Βεβήλωσαν το μνημείο του Βεβήλωσαν το μνημείο του

Οπαδοί της ΧΑ, όπως δείχνει το σύνθημα, βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οπαδοί της ΧΑ, όπως δείχνει το σύνθημα, βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Ελευθερίας. Το μνημείο στήθηκε προς τιμήν των Ελλήνων Εβραίων της πόλης που εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα" μέλη της φασιστικής οργάνωσης που κατευθύνονταν προς το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, έγραψαν με σπρέι «Χρυση Αυγή».

Το μνημείο Ολοκαυτώματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα της πόλης. Πρόκειται για γλυπτό των αδερφών Glif. Στήθηκε το 1997 και παριστάνει φλόγες με ένα πλέγμα ανθρώπων, θέλοντας να θυμίσει τα εγκλήματα των Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.