Θεσσαλονίκη: Έσβησε η φωτιά στην κλινική, σε ασφαλή σημεία ασθενείς και εργαζόμενοι

Θεσσαλονίκη: Έσβησε η φωτιά Θεσσαλονίκη: Έσβησε η φωτιά

Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε σε κλινική στη Θεσσαλονίκη - Σε ασφαλή σημεία μεταφέρθηκαν ασθενείς και εργαζόμενοι

Έσβησε η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε ιδιωτική κλινική επί της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα -και κυρίως στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»- μεταφέρονται ασθενείς ενώ σε ασφαλές σημείο  είναι οι εργαζόμενοι της κλινικής.

Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έκαναν χρήση της διασωστικής σκάλας για να απομακρύνουν από το κτήριο τους ασθενείς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μία εγκυμονούσα που επρόκειτο να γεννήσει με πρόκληση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. 

Εργαζόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια λόγω των πυκνών καπνών που «έπνιξαν» το πολυώροφο κτήριο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής φαίνεται να εκδηλώθηκε στον ημιώροφο της κλινικής, υπό συνθήκες που ερευνώνται.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί και η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

#ΦΩΤΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΚΛΙΝΙΚΗ #ΑΣΘΕΝΕΙΣ #ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.