Άρτα: «Σήκωσαν» 3.500 ευρώ από παγκάρια και τάματα εκκλησιών

Άρτα: «Σήκωσαν» 3.500 ευρώ από Άρτα: «Σήκωσαν» 3.500 ευρώ από

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε δύο διαρρήκτες που κατηγορούνται ότι «άνοιξαν» εκκλησίες και σήκωσαν από τους ναούς στην Άρτα τάματα και χρήματα από παγκάρια συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται σε 11 περιπτώσεις διαρρήξεων σε εκκλησίες. Στις 3.500 ευρώ ανέρχεται η λεία τους.

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας διαρρήξεις που έλαβαν χώρα σε ιερούς ναούς σε χωριά της Άρτας κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2023.

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται συνολικά σε πέντε κλοπές και έξι απόπειρες κλοπών από εκκλησίες, από όπου αφαίρεσαν τάματα και χρήματα από τα παγκάρια συνολικού ύψους 3.500 ευρώ περίπου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

#ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ #ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ #ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ #ΠΑΓΚΑΡΙ #ΤΑΜΑΤΑ #ΑΡΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.