Έβρος: Κλινικά νεκρός ο 57χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο τελωνείο

Έβρος: Κλινικά νεκρός ο Έβρος: Κλινικά νεκρός ο

Τσακώθηκαν για τη σειρά στο τελωνείο και τον παρέσυρε με το όχημά του - Κλινικά νεκρός ένας 57χρονος

Κλινικά νεκρός νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας 57χρονος από τη Γεμιστή Φερών, που τον χτύπησε αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Μετά το αίτημά του έγινε καβγάς με τους οδηγούς, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει αυτοκίνητο, που λέγεται ότι πέρασε πάνω από το σώμα του, για να προχωρήσει. Μετά την παράσυρση από το αυτοκίνητο, ο 57χρονος κατέρρευσε στον δρόμο, χτυπημένος στο κεφάλι. 

Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλεύεται κλινικά νεκρός και οι θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση. 

Συνελήφθη μετανάστης

Η αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στον ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

#ΕΒΡΟΣ #ΚΛΙΝΙΚΑ_ΝΕΚΡΟΣ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.