Ρόδος: Λαχτάρα με 7χρονο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου

Ρόδος: Λαχτάρα με 7χρονο που Ρόδος: Λαχτάρα με 7χρονο που

Ένα επτάχρονο αγοράκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο - Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης για την πισίνα

Στιγμές αγωνίας και λαχτάρας σε ξενοδοχείο στη Ρόδο όπου ένα αγοράκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα. Όταν οι γονείς είδαν το παιδί αναίσθητο άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Εργαζόμενοι του ξενοδοχείου έσπευσαν και το έβγαλαν από την πισίνα ενώ ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Το 7χρονο αγοράκι, με καταγωγή από την Πολωνία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Το παιδάκι ανέκτησε τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται.

Ο  διευθυντής του ξενοδοχείου συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, καθώς προέκυψε πως το ξενοδοχείο δεν διέθετε ναυαγοσώστη για την πισίνα.

#ΡΟΔΟΣ #ΑΓΟΡΑΚΙ #ΠΙΣΙΝΑ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.