Βίντεο ντοκουμέντο από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, στιγμές με το πλοίο να παίρνει τρομακτική κλίση

Βίντεο ντοκουμέντο από το Βίντεο ντοκουμέντο από το

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις τραγικές στιγμές από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το πλοίο να γέρνει επικίνδυνα προς την μία και την άλλη πλευρά και να μοιάζει έτοιμο να βυθιστεί. Μάλιστα, από την έντονη κλίση που παίρνει το πλοίο οι επιβάτες της αντίστοιχης πλευράς σχεδόν ακουμπούν την θάλασσα. 

Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό προέρχεται από τις κάμερες του Λιμενικού Σώματος που παρακολουθούσε τις κινήσεις του μοιραίου δουλεμπορικού με τους 700 τουλάχιστον επιβάτες που υπολογίζεται ότι είχε πάνω του.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το MEGA αποτυπώνονται οι κλυδωνισμοί και η αστάθεια, λόγω ακριβώς της υπερφόρτωσης και των μετακινήσεων των εκατοντάδων επιβατών.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη του Λιμενικού Σώματος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι υπήρξε προσπάθεια ρυμούλκησης του σκάφους – όπως αναφέρουν ξένα Μέσα – και υπογραμμίζουν ότι το εν λόγω βίντεο αποδεικνύει πόσο ασταθές ήταν το πλοίο λόγω του ανθρώπινου φορτίου που υπήρχε πάνω σε αυτό.

#ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΠΥΛΟΣ #ΝΑΥΑΓΙΟ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΠΛΟΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.