Μετασεισμοί πάνω από 3 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία, η εκτίμηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

Μετασεισμοί πάνω από 3 Μετασεισμοί πάνω από 3

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος αναφορικά με το σεισμό στην Αιτωλοακαρνανία και τους μετασεισμούς που καταγράφηκαν.

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 σήμερα (8/7) στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας δεν πρέπει να προβληματίσει τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτό αναφέρει ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μετασεισμοί, και μάλιστα πάνω από 3 Ρίχτερ, στην ίδια περιοχή.

«Σεισμός μεγέθους 4,5 πριν λίγο κοντά στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Και δύο μετασεισμοί 2,7 και 2,4. Προς το παρόν δεν προκύπτει λόγος προβληματισμού», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι μετά τον σεισμό των 4,5 Ρίχτερ ακολούθησαν μετασεισμοί. Δύο εξ αυτών μάλιστα, οι πιο δυνατοί που σημειώθηκαν, ήταν 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

aitoloakarn.seismos

#ΣΕΙΣΜΟΣ #ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ #ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ #ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.