Καταδίωξη με νεκρό στη Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή του μοιραίου οχήματος

Καταδίωξη με νεκρό στη Καταδίωξη με νεκρό στη

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η κλοπή του οχήματος της μοιραίας καταδίωξης στη Λάρισα, όπου ένας 20χρονος σεσημασμένος έχασε τη ζωή του μετά από καταδίωξη και πυροβολισμό αστυνομικού.

Μεθοδολογία που παραπέμπει σε καλά οργανωμένη σπείρα κλοπής αυτοκινήτων καταγράφεται στην περίπτωση της αιματηρής καταδίωξης έξω από τη Λάρισα, που κόστισε τη ζωή σε έναν 20χρονο Σύριο, ο οποίος πυροβολήθηκε από αστυνομικό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το όχημα το οποίο αποκτήθηκε προ ολίγων ημερών και μόλις χθες εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του βασικού μετόχου της εταιρείας στην οποία ανήκε το φορτηγάκι.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όλα έγιναν σήμερα τα ξημερώματα και σε μόλις τέσσερα λεπτά! Στις 5.44, συνολικά τρία άτομα προσέγγισαν το λευκό Nissan Navara και λίγο αργότερα είχαν καταφέρει να το διαρρήξουν, να το θέσουν σε λειτουργία και να εξαφανιστούν!

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας μεταλλικών κατασκευών στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο και εδρεύει στο Γαλάτσι της Αττικής.

Οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του κλεμμένου οχήματος από τον πομποδέκτη χρέωσης στα διόδια, καθώς ο ιδιοκτήτης είδε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης των χρεώσεων, τις κινήσεις του. Ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία για να ακολουθήσει η μοιραία καταδίωξη.

{https://www.youtube.com/watch?v=u5r1XRHqkjU&t=252s}

#ΚΛΟΠΗ #ΟΧΗΜΑ #ΛΑΡΙΣΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.