Δίκη Άλκη Καμπανού: Στις 6 Ιουλίου η απόφαση για τη δολοφονία του 19χρονου

Δίκη Άλκη Καμπανού: Στις 6 Δίκη Άλκη Καμπανού: Στις 6

Στις 6 Ιουλίου ορίστηκε η ημερομηνία για την ανακοίνωση της απόφασης του ΜΟΔ, στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα εκδοθεί η απόφαση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, όπως έκανε γνωστό το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου δικάζεται εδώ και πέμντε μήνες η πολύκροτη υπόθεση.

Σήμερα έκλεισε ο κύκλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων και το δικαστήριο διέκοψε ενόψει της διάσκεψης. Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου απηύθυνε ερώτηση προς τους κατηγορούμενους εάν θέλουν να κάνουν κάποια τελευταία τοποθέτηση, πριν αποσυρθεί το δικαστήριο.

Ένας- ένας οι κατηγορούμενοι πήραν το λόγο και ζήτησαν για μία ακόμη φορά συγγνώμη από την οικογένεια του 'Αλκη και την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή και των 12 εμπλεκόμενων προσώπων.

#ΑΛΚΗΣ_ΚΑΜΠΑΝΟΣ #ΑΠΟΦΑΣΗ #ΔΙΚΗ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.