Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος που έκλεισε ραντεβού με τη 14χρονη στην Ομόνοια

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος

Συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά στο Κιάτο ο 63χρονος φερόμενος ως παιδίφιλος, που προσπάθησε να «παγιδεύσει» 14χρονη σε ερωτικό ραντεβού στην Ομόνοια.

Νέα σύλληψη για τον 63χρονο που είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου είχε προσπαθήσει να συναντήσει 14χρονη, στην οποία είχε στείλει νωρίτερα χυδαία μηνύματα και προσπάθησε να κλείσει μαζί της ερωτικό ραντεβού.

Σύμφωνα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές της ΕΛΑΣ, ο 63χρονος, ο οποίος νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας επειδή είχε υποστηρίξει ότι ένιωσε αδιαθεσία, λίγο μετά τη σύλληψή του, πήγε χθες σε σπίτι που έχει στο Κιάτο. Αστυνομικοί έκαναν χθες το βράδυ έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ναρκωτικά χάπια.

Έτσι, ο 63χρονος συνελήφθη εκ νέου και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

#ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ #ΟΜΟΝΟΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ_ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.