Ζάππειο: «Δεν υπήρξε τραυματισμός από πτώση δέντρου που να χρίζει διακομιδής σε νοσοκομείο»

Ζάππειο: «Δεν υπήρξε Ζάππειο: «Δεν υπήρξε

Η διοίκηση του Ζαππείου διαψεύδει ότι υπήρξε τραυματισμός τουριστών από πτώση δέντρου που να χρίζει διακομιδής τους σε νοσοκομείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων έδωσε άλλη διάσταση στο περιστατικό που έγινε στους κήπους του Ζαππείου, μετά από πτώση κλαδιού σε σημείο όπου κάθονταν τουρίστες. 

Η διοίκηση του Ζαππείου διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τα εν λόγω άτομα να έχουν καταπλακωθεί και να έχουν τραυματιστεί από την πτώση του κλαδιού, μετά τη χθεσινή νεροποντή στην Αθήνα. Όπως επισημαίνεται, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, δεν συνέβη κανένας τραυματισμός από πτώση δέντρου, που να χρίζει διακιμιδής σε νοσοκομείο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται ανυπόστατες πληροφορίες που αφορούν τους Κήπους του Ζαππείου και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός διερχόμενων από πτώση δέντρου που να χρίζει διακομιδής σε νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Καθημερινά οκτώ κηπουροί φροντίζουν την περιποίηση των κήπων, προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες εργασίες (πότισμα, κλάδεμα, έλεγχο δένδρων κ.λπ.).

Κατά τη χθεσινή νεροποντή καταγράφηκε όντως η πτώση ενός κλαδιού, γεγονός που οφείλεται καθαρά και μόνο σε απρόοπτο συμβάν της φύσης, το οποίο δεν μπορούσαν να το προβλέψουν οι αρμόδιοι κηπουροί.

Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων θα συνεχίσει απρόσκοπτα να επιτελεί το έργο της λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία μέτρα ασφαλείας και μεριμνώντας για την ανάδειξη των πτυχών της ιστορικής διαδρομής που σχετίζονται τόσο με τις Ολυμπιακές δραστηριότητες, όσο και ευρύτερα με τη συνολική πολιτιστική φυσιογνωμία του τόπου μας, εκπληρώνοντας τους σκοπούς του Κληροδοτήματος του εθνικού ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα.

#ΖΑΠΠΕΙΟ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ #ΠΤΩΣΗ_ΔΕΝΤΡΩΝ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.