Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Αεροπλάνο προσγειώθηκε λόγω ασθενούς, εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Αναστάτωση στο Ηράκλειο:

Αεροπλάνο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αλλά δεν μπόρεσε να απογειωθεί ξανά λόγω βλάβης

Νωρίς το πρωί της Τρίτης το αεροπλάνο- που πραγματοποιούσε πτήση από τον Άγιο Μαυρίκιο προς το Παρίσι- έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», του Ηρακλείου.

Ο λόγος ήταν πως ένας από τους 259 επιβάτες του Airbus 330 παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης. Έτσι, έγινε ;έκτακτη προσγείωση, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όμως, μετά την αποβίβασή του, το αεροπλάνο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, με συνέπεια να μην απογειωθεί, δήλωσε στην ΕΡΤ ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο και το αεροπλάνο θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.

#ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΑΣΘΕΝΗΣ #ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ #ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.