Τρομακτικό βίντεο από το τροχαίο με το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε στη Μαραθώνος

Τρομακτικό βίντεο από το Τρομακτικό βίντεο από το

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει χωρίς... φρένα σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και αναποδογυρίζει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο -όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει τραβηχθεί από κάμερα ασφαλείας- κινείται στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος και πέφτει χωρίς να έχει προηγηθεί φρενάρισμα επάνω στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με καλώδια, σε σημείο της λεωφόρου Μαραθώνος, στο ύψος της Άνοιξης.

Αμέσως σηκώνεται ένα πυκνό σύννεφο σκόνης και σε κλάσματα δευτερολέπτου, το αυτοκίνητο «τουμπάρει». Το ΚΑΦΑΟ καταστράφηκε ενώ το ΙΧ χτύπησε και σε πινακίδα σήμανσης που υπήρχε στο σημείο, πριν αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα. 

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός, 23 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να απομακρύνουν το όχημα από το σημείο.

#ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΛΕΩΦΟΡΟΣ_ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ #ΑΝΑΤΡΟΠΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΑΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΑΝΑΠΟΔΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.