Άστατος καιρός και τις επόμενες ημέρες, βροχές και στην Αττική την Πέμπτη

Άστατος καιρός και τις Άστατος καιρός και τις

Η αστάθεια του καιρού παραμένει και θα φέρει (και) την Πέμπτη τοπικές βροχές και μπόρες ακόμη και στην Αττική. 

Ειδικότερα, στα κεντροβόρεια εσωτερικά τμήματα της Πελοποννήσου, σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, από το μεσημέρι έως το απόγευμα, αναμένεται να πυκνώνουν οι νεφώσεις όσο περνά η ημέρα, και στη συνέχεια να δίνουν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Όσο πιο κοντά στις ακτές και τις παράκτιες περιοχές, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να μην βρέξει. Καλύτερος καιρός αναμένεται στα Επτάνησα, τα παράκτια της Πελοποννήσου, καθώς και το μεγαλύτερο κομμάτι της Εύβοιας, των Σποράδων και περιοχές του Αιγαίου. Αντίθετα, στα Δωδεκάνησα (κυρίως στη Ρόδο) και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και νεφώσεις. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και μπόρες δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία από 14 – 28 βαθμούς και οι άνεμοι στα 3 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος. Μπόρες και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι ως το απόγευμα θερμοκρασία από 16 – 27 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 4 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει άστατος. Από την κεντροβόρεια Πελοπόννησο ως τη Θράκη αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία και οι άνεμοι θα κυμανθούν σε παρόμοια επίπεδα. Το Σάββατο το σκηνικό του καιρού θα κινηθεί σε ανάλογο μοτίβο.

Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

#ΚΑΙΡΟΣ #ΒΡΟΧΕΣ #ΜΠΟΡΕΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.