Εικόνα ντροπής σε ΚΕΠ της Πάτρας: Πολίτης έριξε μπουνιά σε υπάλληλο ΑμεΑ και εξαφανίστηκε

Εικόνα ντροπής σε ΚΕΠ της Εικόνα ντροπής σε ΚΕΠ της

Αφού επιτέθηκε λεκτικά με απρεπείς εκφράσεις σε γυναίκα υπάλληλο, σειρά είχε συνάδελφός της  – άτομο με αναπηρία – που του ζήτησε να ηρεμήσει και να χαμηλώσει τους τόνους.

Εκτός εαυτού βγήκε κατά πληροφορίες πολίτης που μετέβη σε ΚΕΠ στην Πάτρα , στο παλιό λιμάνι και διαπίστωσε πως δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί καθώς θα έπρεπε να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία.

Συμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αφού επιτέθηκε λεκτικά με απρεπείς εκφράσεις σε γυναίκα υπάλληλο, στη συνέχεια φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο συνάδελφο της – άτομο με αναπηρία – που του ζήτησε να ηρεμήσει και να χαμηλώσει τους τόνους.

Άμεσα η Διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, ωστόσο ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο φέρεται να ξέχασε όταν έφυγε αρον άρον από το ΚΕΠ. Σε βάρος του κινηθηκε οι νομικές διαδικασίες.

Ο υπάλληλος ΑμεΑ, έχοντας τραυματιστεί στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ υπέβαλλε μήνυση κατά του άνδρα.

#ΠΑΤΡΑ #ΚΕΠ #ΑΜΕΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.