Τρισάγιο στα Τέμπη από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

Τρισάγιο στα Τέμπη από τον Τρισάγιο στα Τέμπη από τον

Τρισάγιο για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος, με τους συγγενείς να παρίστανται στην τέλεση του μυστηρίου.

Μετά το Τρισάγιο, ο Αρχιεπίσκοπος κατέθεσε άνθη στο σημείο του δυστυχήματος και προσευχήθηκε για την εξ Ύψους παρηγορία των συγγενών των θυμάτων.

Να σημειωθεί ότι, ορισμένοι συγγενείς θυμάτων μένουν μόνιμα στην Αυστραλία και ο Αρχιεπίσκοπος, μετά την σύγκρουση το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, είχε επικοινωνήσει μαζί τους, εκφράζοντάς τους τη συμπαράστασή του.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο επιχώριος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Πρωτοσύγκελλος κ. Ιγνάτιος και άλλοι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ στο σημείο βρέθηκε επίσης ο δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης.

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΙΣΑΓΙΟ #ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.