Στον Φλοίσβο για την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού οι Αθηναίοι

Στον Φλοίσβο για την πρώτη Στον Φλοίσβο για την πρώτη

Πολλοί Αθηναίοι επέλεξαν τη σημερινή μέρα για την πρώτη βουτιά του φετινού καλοκαιριού με την παραλία του Φλοίσβου να έχει την τιμητική για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Mάλιστα, αύριο Κυριακή, 14 Μαΐου, το κύμα ζέστης αναμένεται να κορυφωθεί, αφού σε πολλές περιοχές της χώρας οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι θα δούμε θερμοκρασίες έως και 30 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αύριο, Κυριακή η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Intimenews βρέθηκε σήμερα το πρωί στον Φλοίσβο και απαθανάτισαν το... καλοκαιρινό σκηνικό που επικρατεί σήμερα στη χώρα.

ΠΑΡΑΛΙΑ 1

ΠΑΡΑΛΙΑ 2

ΠΑΡΑΛΙΑ 3

ΠΑΡΑΛΙΑ 4

Παρόμοιες εικόνες καταγράφονται και σε πολλές άλλες παραλίες τις πρωτεύουσας.

#ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #ΠΑΡΑΛΙΑ #ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.