Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τον νεκρό οδηγό μηχανής στο Καλλιμάρμαρο

Πώς έγινε το τροχαίο Πώς έγινε το τροχαίο

Κατέληξε ο οδηγός της μηχανής, που ενεπλάκη σε τροχαίο, λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.

 Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας άφησε όμως την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για νεαρό ειδικό φρουρό γεννημένο το 1993.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», λίγη ώρα όμως μετά πέθανε.

Ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

 

#ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΜΗΧΑΝΗ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.