Τροχαίο με αστικό λεωφορείο στο Καλλιμάρμαρο: Συγκρούστηκε με μηχανή

Τροχαίο με αστικό Τροχαίο με αστικό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.

 

Σοβαρό τροχαίο με αστικό λεωφορείο σημειώθηκε πρωί της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο όταν ο οδηγός του επιχείρησε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν σε διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, στη συμβολή με την Βασ. Όλγας προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού, να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί ο χώρος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά πλέον καθώς λίγο μετά τις 6:30 απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα η μηχανή και το λεωφορείο.

Πηγή: ΕΡΤ

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΑΣΤΙΚΟ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ #ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.