Ρόπαλα, τσεκούρια, σπαθί, δρεπάνι και πυροτεχνήματα δίπλα σε λέσχη φιλάθλων στη Χαριλάου

Ρόπαλα, τσεκούρια, σπαθί, Ρόπαλα, τσεκούρια, σπαθί,

Τσεκούρια, ρόπαλα, μαχαίρια, μεταλλικές βέργες και πυροτεχνικές κατασκευές, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από παράρτημα λέσχης φιλάθλων, στην περιοχή της Χαριλάου.

Η έρευνα έγινε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για λέσχη φιλάθλων του Άρη που λειτουργεί νόμιμα, ενώ, εκτός από τα παραπάνω αντικείμενα στο σημείο βρέθηκαν ακόμη ένα σπαθί, ένα δρεπάνι, καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες, κλεμμένες πινακίδες, αντικείμενα με διακριτικά άλλων ομάδων.

Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία κατ' αγνώστων.

#ΛΕΣΧΗ #ΟΠΑΔΟΙ #ΑΡΗΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΛΑΣ #ΡΟΠΑΛΑ #ΟΠΑΔΙΚΗ_ΒΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.