Συγκινεί επιτάφιος με 57 αγγελάκια στο Χιλιομόδι, σε μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Συγκινεί επιτάφιος με 57 Συγκινεί επιτάφιος με 57

Εντυπωσιακοί επιτάφιοι στολίζονται κάθε χρόνο τέτοια ημέρα ανά την Ελλάδα. Ωστόσο, αυτός που υπάρχει φέτος στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου στην Κορινθία είναι συγκλονιστικός.

Συγκλονιστικός επιτάφιος αφιερωμένος στα θύματα των Τεμπών, στολισμένος με 57 αγγελάκια και κατάλευκα άνθη, βρίσκεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου.

Όπως γίνεται αντιληπτίο ο φετινός επιτάφιος είναι αφιερωμένος στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι εθελόντριες στόλισαν τον επιτάφιο με περισσή αγάπη και συγκίνηση, γράφοντας ΤΕΜΠΗ 28/2/2023.

Τον στόλισαν με λευκά άνθη και τον διακόσμησαν με 57 μικρά λευκά αγγελάκια με τα ονόματα των θυμάτων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του argolikeseidhseis.gr, που ανέδειξε το θέμα, υπάρχει ακόμη επάνω στον επιτάφιο και ένας μεγάλος άγγελος, που συμβολίζει τους αγνοούμενους της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

#ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ #ΤΕΜΠΗ #ΘΥΜΑΤΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.