Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά η μηχανή σε αστικό λεωφορείο, έντρομοι έξω οι επιβάτες

Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά η Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά η

 Ενώ το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο και είχαν επιβιβαστεί κάποιοι επιβάτες, ο οδηγός αντιλήφθηκε να βγαίνει αρχικά λευκός καπνός και κατάλαβε ότι... κάτι περίεργο συμβαίνει.

Σημαντικές ζημιές υπέστη αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στη μηχανή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός του λεωφορείου επρόκειτο να ξεκινήσει το δρομολόγιο της γραμμής 66 από το τέρμα, όταν είδε τους λευκούς καπνούς.

Τόσο εκείνος όσο και άλλοι συνάδελφοί του - που βρίσκονταν στο σημείο - προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Σημειώνεται πως μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά, ο οδηγός αμέσως αποβίβασε τον κόσμο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την πυροσβεστική που έφτασε γρήγορα στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά και με ειδικό αφρώδες υγρό, πριν αυτή επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του λεωφορείου.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.