Τραγελαφικές καταστάσεις στο Intercity: «Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν»

Τραγελαφικές καταστάσεις Τραγελαφικές καταστάσεις

Όπως όλα δείχνουν, δεν σταματούν τα παρατράγουδα στο ΟΣΕ: Αυτή την φορά, οι επιβάτες του Intercity έπρεπε να περιμένουν περίσσοτερο από 30 λεπτά καθώς υπήρξε πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη συνάντησε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο Mega επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Όπως είναι φυσικό, η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

#INTERCITY #ΟΣΕ #ΤΡΕΝΟ #ΠΡΟΒΛΗΜΑ #ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ #ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.