Πυροβολισμοί στο Παλαιό Φάληρο: Άνοιξε πυρ σε ΙΧ που επέβαινε η πρώην σύντροφός του

Πυροβολισμοί στο Παλαιό Πυροβολισμοί στο Παλαιό

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Παλαιό Φάληρο: Οι πρώτες πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη

Πανικός προκλήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όταν άνδρας πυροβόλησε κατά οχήματος τραυματίζοντας δύο άτομα - έναν 30χρονο Έλληνα και έναν 20χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι έχουν πλέον μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος Αλβανός πυροβόλησε σε ΙΧ όπου επέβαιναν η πρώην σύντροφος του, ο αδερφός της και ένα ακόμη άτομο, τραυματίζοντας τους δύο εξ αυτών.

Από την πλεύρα της, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως «απογευματινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκαν από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου σε νοσοκομείο 30χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι δέχθηκαν πυροβολισμούς ευρισκόμενοι εντός αυτοκινήτου».

 

#ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.