Δικηγόρος θυμάτων Τέμπη: Να απαντηθεί που ήταν οι τρεις σταθμάρχες το μοιραίο βράδυ

Δικηγόρος θυμάτων Τέμπη: Να Δικηγόρος θυμάτων Τέμπη: Να

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το τι προηγήθηκε της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, αφού ούτε ο προφυλακισμένος σταθμάρχης Β. Σαμαράς, ούτε οι συγκατηγορούμενοι του απο τον σταθμό της Λάρισας φαίνεται να έχουν ξεδιαλύνει την κατάσταση.

Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων Ν. Μπαρτζώκης σε επιστολή του προς το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας, το οποίο εδρεύει απέναντι απο τον σταθμό ερωτά εάν την ημέρα του δυστυχήματος αλλά και την προηγούμενη 27-2-23 (Καθαρά Δευτέρα), πραγματοποιήθηκε απο τον σύλλογο εκδήλωση στο κτίριο του ή δίπλα στον ΟΣΕ. Μάλιστα ο δικηγόρος ρωτά το προεδρείο και τα μέλη του εάν γνώριζαν που βρίσκοταν οι τρεις σταθμάρχες μεταξύ 6.00μμ και 23.35μμ «την ώρα δηλαδή ακριβώς που ήρθε η τροχαία που ήρθε στο σταθμαρχείο μετά το δυστύχημα».

Η επιστολή εστάλη 21 Μαρτίου και έως σήμερα δεν έχει απαντηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έλαβαν χώρα το τριήμερο της Αποκριας εκδηλώσεις στον ομώνυμη πλατεία του ΟΣΕ και στη γύρω περιοχή.

Τέλος, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσαλου Γ. Ζήντρος τον οποίο είχε μπλέξει στην απολογία του ο προφυλακισμένος επιθεωρητής Βόλου. Σημειώνεται ότι ο Ζήντρος συμμετέχει στο διοικητικό όργανο του πολιτιστικού κέντρου.

larisa383

larisa48

larisa483

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΕΝΑ #ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.