Πανικός σε σχολείο στην Πτολεμαΐδα: Άνδρας πήγε να αρπάξει 10χρονο αγοράκι

Πανικός σε σχολείο στην Πανικός σε σχολείο στην

Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει χάρη στα εξαιρετικά αντανακλαστικά του και ενημέρωσε τους γονείς του πως ο άνδρας που το προσέγγισε ήταν άγνωστος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε γκρίζα μαλλιά και ηλικιακά πρέπει να ήταν μεταξύ 45 και 50.

Ένα εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πόλη της Πτολεμαΐδας την ώρα που σχολούσαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με περιγραφή του πατέρα στο e-ptolemeos.gr, ο 10χρονος γιος του επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με δύο φίλους του όταν σε κάποιο σημείο χωρίστηκαν και το παιδί συνέχισε μόνο του.

Τότε, ξαφνικά, σταμάτησε από πίσω του και πολύ κοντά του ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan, παλαιότερο μοντέλο, κόκκινου – βυσσινί χρώματος.

Ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, κατέβασε το παράθυρο και ζήτησε από το παιδί να μπει μέσα για το πάει σπίτι του.

Ο μικρός άρχισε να φωνάζει «Κλέφτης» κι έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανηφορίζοντας τον δρόμο. Τότε το αυτοκίνητο έβαλε μπροστά κι εξαφανίστηκε.

#ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΜΑΘΗΤΗΣ #αρπαγή #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.