Λιπόθυμος άνδρας σε φλεγόμενο όχημα στην Πέτρου Ράλλη σώθηκε από αστυνομικούς

Λιπόθυμος άνδρας σε Λιπόθυμος άνδρας σε

Ένας οδηγός, που βρίσκονταν σε λιπόθυμη κατάσταση, μέσα στο φλεγόμενο όχημά του, σώθηκε χάρη στην επέμβαση αστυνομικών που εκτελούσαν περιπολία.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου αλλά σήμερα η ΕΛΑΣ ανέβασε βίντεο από το συμβάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν στη γέφυρα Πέτρου Ράλλη ένα αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Μέσα στο όχημα ήταν ο οδηγός σε λιπόθυμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και έβγαλαν τον άνδρα από το φλεγόμενο όχημα, σώζοντας τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο με τον (σωτήριο) απεγκλωβισμό των ανδρών της ΕΛΑΣ:

❗Ευτυχώς γλίτωσε ο άνθρωπος❗
?Στον σωστό τόπο και χρόνο αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Α.
?Περιπολία της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής εντόπισε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17-2-2023) στην γέφυρα της Πέτρου Ράλλη φλεγόμενο όχημα, με τον οδηγό να βρίσκεται εντός, σε λιπόθυμη κατάσταση. pic.twitter.com/fVHavQQCgo

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) February 23, 2023

#ΕΛΑΣ #ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΠΕΤΡΟΥ_ΡΑΛΛΗ #ΑΝΔΡΑΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.