Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ στις φυλακές Σεν Ζιλ, την επισκέφθηκε η κόρη της ντυμένη μονόκερος

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ στις Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ στις

Για την κόρη της Εύας Καϊλή οργανώθηκε και μια ειδική γιορτή στις φυλακές, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δύο της χρόνια.

 

Η Εύα Καϊλή είχε την ευκαιρία να δει σήμερα την κόρη της στις φυλακές Σεν Ζιλ, όπου παραμένει προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο δωροδοδίας QatarGate.

Εκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, την επισκέφθηκε η κόρη της - συνοδευόμενη από τον παππού της - η οποία μάλιστα είχε ντυθεί… μονόκερος, καθώς στις φυλακές οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει ένα δίωρο πάρτι μασκέ για τα παιδιά των κρατουμένων.

Υπενθυμίζεται πως η Εύα Καϊλή κρίθηκε ξανά προφυλακιστέα για άλλους δύο μήνες, με συνέπεια να μπορεί να δει το παιδί της μόνο δύο φορές τον μήνα - για δύο με τρεις ώρες - όπως προβλέπεται από τον κανονισμό των φυλακών.

Ο πατέρας της Καϊλή επισκέφθηκε και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Σύμφωνα με το Star, παράλληλα, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξαδρος, μία ημέρα πριν είχε επισκεφθεί και τον γαμπρό του, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Φέρεται να του πήγε ρούχα και βιβλία που είχε ζητήσει, ενώ με αυτή του την κίνηση διέψευσε και τις φήμες πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές.

Αντίθετα, όπως αναφέρει το κανάλι, ο Τζόρτζι αρνήθηκε να δει τους γονείς του, οι οποίοι είναι επίσης στο Βέλγιο, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση - ενώ έχει καταφέρει να δει το παιδί του μόλις μία φορά.

#ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #ΦΥΛΑΚΕΣ #ΚΟΡΗ #ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ #QATARGATE #ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.