Κλείδωσε το καλάθι της ψαραγοράς: Οι τιμές για γαρίδες, καλαμαράκια και ψάρια

Κλείδωσε το καλάθι της Κλείδωσε το καλάθι της

Το νέο «Καλάθι του Νοικοκυριού» για την περίοδο της Σαρακοστής προανήγγειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Λίγες ώρες πριν την εφαρμογή, στα σουπερμάρκετ, του «καλαθιού της Σαρακοστής», ακουγόταν απο χθες οτι οι ιχθυοπώλες ετοιμάζουν το δικό τους καλάθι.

«Θα περιέχει κάποια προϊόντα που θα μπορούμε κι εμείς να διαθέσουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ο καταναλωτής να ψωνίσει πολύ φθηνά», δήλωσε ο πρόεδρος ιχθυοπωλών Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Οι ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και αύριο είχε τονίσει, ενώ ήδη οριστικοποιούνται οι τελικές λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καλαθιού, την έναρξη αλλά και τη διάρκειά του. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στη Βαρβάκειο, σε όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Λίγες ώρες μετά επιβεβαιώνεται το καλάθι της ψαραγοράς καθώς το νέο «Καλάθι του Νοικοκυριού» για την περίοδο της Σαρακοστής προανήγγειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει σε ανάρτηση του: «Κατόπιν συμφωνίας μου με τον Πρόεδρο της Βαρβακείου Κεντρικής Ιχθυαγοράς Αθηνών κ. Σίμο, ξεκινά πιλοτικά «Καλάθι του Νοικοκυριού» για όλη την Σαρακοστή στην Ιχθυαγορά».

Τέλος, ανήρτησε σχετικό πίνακα, όπου αποτυπώνονται οι «σημαντικές μειώσεις στις τιμές σε σχέση με το 2022». «Στον πίνακα οι περσινές τιμές και οι φετινές!», καταλήγει.

agora.jpeg

#ΚΑΛΑΘΙ_ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ #ΚΑΛΑΘΙ_ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ #ΤΙΜΕΣ #ΓΑΡΙΔΕΣ #ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ #ΨΑΡΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.