Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Τι θα ισχυριστεί ο Ηλίας Μίχος σε νέα απολογία

Υπόθεση 12χρονης στον Υπόθεση 12χρονης στον

Ο Ηλίας Μίχος πρόκειται να δώσει νέα απολογία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Νέα απολογία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό θα δώσει ο Ηλίας Μίχος και φέρεται πως θα εστιάσει σε τέσσερα πράγματα, προκειμένου να πείσει ότι δεν εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star πρόκειται για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς η ανακρίτρια τον κάλεσε στις 2 Μαρτίου. Εντούτοις, οι συνήγοροί του ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 6 Μαρτίου.

Με βάση τον τηλεοπτικό σταθμό λοιπόν, ο Μίχος αναμένεται να υποστηρίξει ότι γνωρίζει πολλούς από τους κατηγορουμένους. Είναι γείτονες και πελάτες του. Όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί τους με αξιόποινο περιεχόμενο (ακατάλληλο υλικό ή οικονομική συναλλαγή) .

Επίσης, πως ασέλγησε στη 12χρονη, αλλά δεν την εξέδιδε. Σε όλη τη δικογραφία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, υπάρχει μόνο ένα μήνυμα, στο οποίο γράφει στη 12χρονη «φέρε μου τα μισά χρήματα». Αυτό το έκανε, όπως ισχυρίζεται ο Μίχος, για να της εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη συμπεριφορά της

Ακόμη, φέρεται ότι θα πει πως δεν είχε στο κινητό του την εφαρμογή γνωριμιών blindchat και δεν είχε δεύτερο κινητό. Αν είχε δεύτερο τηλέφωνο, δε θα αποθήκευε στο προσωπικό του τηλέφωνο φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα που αντάλλασσε ο ίδιος με τη 12χρονη, όπως υποστηρίζει

Επιπλέον, φέρεται να πει ότι πιστεύει πως η μητέρα της 12χρονης γνώριζε, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον βαθμό συμμετοχής της, αν δηλαδή την εξωθούσε σε άλλους άντρες.

#ΚΟΛΩΝΟΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΗΛΙΑΣ_ΜΙΧΟΣ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.