Κιβωτός του Κόσμου: Τι υποστηρίζει ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια

Κιβωτός του Κόσμου: Τι Κιβωτός του Κόσμου: Τι

Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών, ο πατέρας Αντώνιος την Πέμπτη.

Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών, ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, την ερχόμενη Πέμπτη (23/02).

Το υπόμνημά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ θα κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα είναι συνολικά 90 σελίδες. Ο πατέρας Αντώνιος στο υπόμνημα 90 σελίδων επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή κίνητρα.

Στο μεταξύ «διαστάσεις θρίλερ» προσδίδουν στην υπόθεση οι αναφορές για ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος σημαντικών μαρτύρων.

Δεκαπεντάχρονος φιλοξενούμενος στη δομή κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα που τον χτύπησαν λέγοντας του «εσύ είσαι με την μεριά του πατέρα».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις αρχές Φεβρουαρίου ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» προσπάθησε να συναντήσει τον 15χρονο που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια πιθανόν για να του ασκήσει πίεση και να τον υποχρεώσει να αλλάξει την κατάθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και ξυλοδαρμό.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο.

 

#ΠΑΤΕΡΑΣ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΥΠΟΜΝΗΜΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.