Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε η παθολογοανατόμος για τον θάνατο της Ίριδας και η... «αναδίπλωση»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, όπου η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και κάποιες καταθέσεις για τον θάνατο της Ίριδας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τζωρτζίνα, μια άλλη πτυχή της υπόθεσης έρχεται στην επιφάνεια, αυτή του θανάτου της Ίριδας και της κατάθεσης της παθολογοανατόμου, Αντιγόνης Μητσέλου, η οποία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ίριδα πέθανε από αγενεσία φλεβόκομβου.

Αναλυτικά ο διάλογος όπως το παρουσίασε το mega:

– Από τι πέθανε το μωράκι;

– Απουσία φλεβόκομβου και πνευμονικό οίδημα που είναι επακόλουθο της κάμψης της καρδιάς

– Από αυτό πεθαίνει από το σπάνιο αυτό σύνδρομο;

– Ναι, ναι, ναι

– Άρα από αυτό πεθαίνει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο;

– Από το παθολογικό πρόβλημα σας λέω γιατί εντόπισα και οίδημα στους πνεύμονες

– Άρα από αυτό πεθαίνει το παιδί, δεν υπάρχει κάτι άλλο;

– Τουλάχιστον με τα ευρήματά μου, μέχρι εκεί φτάνω

– Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει από κάτι άλλο πέραν από το υπαρκτό του πρόβλημα

– Ναι είμαι σίγουρη γι’ αυτό

Έτσι έλεγε στο mega η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου στις 24/02/2022.

Ωστόσο, σε νέα της κατάθεση, η παθολογοανατόμος φαίνεται να βρήκε και άλλα ευρήματα στα οποία θα μπορούσε να οφείλεται ο θάνατος του παιδιού.

Στην κατάθεσή της στις 11/10/22 στην ανακρίτρια, δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκε ακριβώς σε αγενεσία φλεβόκομβου αλλά σε υποπλασία, «δεν ήμουν βέβαιη», τόνισε η ίδια.

Επιπλέον, επισήμανε πως βρήκε και άλλα στοιχεία όπως συμφόρηση στο συκώτι, την σπλήνα, τον οισοφάγο, το στομάχι, το έντερο, τους νεφρούς και τα επινεφρίδια.

Σε ερώτηση της ανακριτρίας αν η συμφόρηση αυτή οφείλεται στην αγενεσία φλεβόκομβου, η κ. Μητσέλου φαίνεται να είπε ότι θα μπορούσε να οφείλεται εκεί, αλλά θα μπορούσε και όχι, με την ίδια να μιλά και για ασφυξία.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΙΡΙΔΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΔΙΚΗ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.