Δολοφονία 34χρονου στη Μύκονο: Τι λέει για την εμπλοκή της η φίλη του θύματος και του θύτη (βίντεο)

Δολοφονία 34χρονου στη Δολοφονία 34χρονου στη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου άνδρα από έναν 33χρονο επιχειρηματία μέσα σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν οι παρέες τους.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο τσακωμός ξεκίνησε για μια γυναίκα και ένα πείραγμα. Η γυναίκα αυτή μίλησε στο mega και είπε «δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου, δεν έγινε για τα δικά μου τα μάτια».

Δράστης του εγκλήματος είναι γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, όπου πυροβόλησε στο κεφάλι, χθες τα ξημερώματα, 34χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι δυο τους αρχικά πιάστηκαν στα χέρια.

«Η κοπέλα για την οποία έγινε η παρεξήγηση δεν έχει ερωτικές σχέσεις με τον 33χρονο επιχειρηματία. Ο άλλος άντρας προσέβαλε αυτήν τη γυναίκα και μετά κατέληξαν να τσακώνονται οι δυο τους», λέει φίλος του 33χρονου δράστη.

Ο καβγάς μεταφέρθηκε εκτός μαγαζιού και κάποια στιγμή ο 33χρονος επιχειρηματίας αποχώρησε από το σημείο και πήγε σπίτι του. Κανείς δεν γνώριζε όμως ότι είχε σκοπό να γυρίσει πίσω.

Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε με μία γεμάτη καραμπίνα και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 33χρονο.

Επί μιάμιση ώρα ο δράστης οδηγούσε στους δρόμους του νησιού έχοντας μαζί του την καραμπίνα και τελικά παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ήθελε να γίνει ξενοδόχος

Το θύμα, τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Μύκονο ως ηλεκτρολόγος.

Πρόσφατα είχε καταφέρει να αγοράσει ένα διαμέρισμα σε ένα από τα καλύτερα σημεία του νησιού, και εκεί έμενε τον χειμώνα και το καλοκαίρι το νοίκιαζε μέσω γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ο δράστης κρατείται στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Σύρου.

Η κηδεία του 34χρονου θα γίνει στην Αλβανία.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΚΑΡΑΜΠΙΝA #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.