Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατήγγειλε πως την βίασε ο πρώην σύντροφος της

Θεσσαλονίκη: 20χρονη Θεσσαλονίκη: 20χρονη

Στην καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, προέβη 20χρονη. Ακολούθησε η σύλληψη του από την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης και δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες σήμερα (20-02-2023) στους Αμπελόκηπους, 40χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.

Προηγήθηκε καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, πρώην συντρόφου του ανωτέρω, σύμφωνα με την οποία, εντός διαμερίσματος, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, παρά τη θέλησή της, με τη χρήση σωματικής βίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #20ΧΡΟΝΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.