Κούλουμα με σκόνη, νοτιάδες και 20άρια!

Κούλουμα με σκόνη, νοτιάδες Κούλουμα με σκόνη, νοτιάδες

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, μιλώντας στο Dnews, «αποκάλυψε» τι καιρό θα κάνει το τετραήμενο της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως με αρκετή ηλιοφάνεια, πρωινές ομίχλες και με ανέμους, κυρίως νοτιάδες οι οποίοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες.

Ωστόσο από το Σάββατο οι νοτιάδες σταδιακά θα ενταθούν, η Αφρικανική σκόνη θα κάνει την εμφάνιση της στην ατμόσφαιρα, ενώ θα εκδηλωθούν και κάποιες βροχές οι οποίες θα είναι λίγες και επιλεκτικές.

Όλες αυτές τις ημέρες η θερμοκρασία θα βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά για το τετραήμερο της Αποκριάς προβλέπεται: Παρασκευή 24/02/2023

Ασθενείς άνεμοι στα πελάγη, ασθενείς και σύντομες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, η θερμοκρασία μέχρι 18-19 βαθμούς.

Σάββατο 25/02/2023

Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη, αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης, η θερμοκρασία μέχρι 18-19 βαθμούς.

Κυριακή της Αποκριάς 26/02/2023

Λίγες βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, Θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο -πολύ ισχυροί στο Αιγαίο, αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης, η θερμοκρασία μέχρι 19-20 βαθμούς.

Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023 

Λίγες βροχές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, Θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο - πολύ ισχυροί στο Αιγαίο αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης, η θερμοκρασία μέχρι 19-20 βαθμούς.

tsatra

 

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΟΥΛΟΥΜΑ #ΣΚΟΝΗ #ΝΟΤΙΑΔΕΣ #ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΙΑΣ #ΚΑΘΑΡΑ_ΔΕΥΤΕΡΑ #ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.