Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Έρχονται συλλήψεις για άτομα «υπεράνω υποψίας»

Βιασμός 12χρονης στα Βιασμός 12χρονης στα

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, Απόστολος Λύτρας, μιλά για τις νέες αποκαλύψεις για τους βιασμούς του κοριτσιού.

«Ξετυλίγεται» το κουβάρι της υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ φαίνεται ότι οι άντρες που βίαζαν την ανήλικη προέρχονται από «μεγάλο» κύκλο και είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την υπόθεση της 12χρονης, λέγοντας πως:

«Η 12χρονη έχει δώσει έξι καταθέσεις και έχει αναφέρει αρκετά άτομα αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τον αριθμό. Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμη έξι συλλήψεις. Το σοκαριστικό είναι πως μιλά με για ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Ο Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας και ανεξέλεγκτα χωρίς την προσοχή της βρισκόταν στο πάρκο και με τον Μίχο.

Ένας άνθρωπος με αυτή τη διαστροφή δεν ξεκινάει στα 65 του. Εάν οι έρευνες γίνουν όπως πρέπει, τότε θα πρέπει να βγουν να μιλήσουν και άλλα παιδιά που έχουν βιαστεί από αυτούς τους ανθρώπους.

Υπομονή κάνει η μητέρα. Πιστεύω πως θα βγει κάποια στιγμή. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Έχει πέσει σε πολλά λάθη αλλά δεν είχε σχέση με το έγκλημα. Η γειτονιά την στηρίζει πολύ. Εύχομαι να είμαστε στο τέλος της υπόθεσης».

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ_ΛΥΤΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.