«Ήταν μεθυσμένος όσο δεν πάει»: Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 34χρονο στην Μύκονο

«Ήταν μεθυσμένος όσο δεν «Ήταν μεθυσμένος όσο δεν

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου έπειτα από το άγριο έγκλημα έξω από μπαρ στην Σκυλάμπελα: Αυτός είναι ο 33χρονος Έλληνας που εκτέλεσε τον 34χρονο με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Μύκονο με έναν Έλληνα να πυροβολεί στο κεφάλι 34χρονο Αλβανό με καραμπίνα για τα «μάτια» μιας γυναίκας. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το STAR, άτομα που διασκέδαζαν στο μπαρ όπου διασκέδαζαν οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως ο 33χρονος και ο 34χρονος είχαν διαμάχη για μία γυναίκα. Μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο μαγαζί αναφέρουν πως ο 33χρονος ήταν αρκετά επιθετικός και έλεγε στον 34χρονο να μην ενοχλεί τη γυναίκα.

Περίπου στις 5:00 δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο και μετά από παρότρυνση θαμώνων ο 34χρονος αποχώρησε.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο δράστης πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και έστησε καρτέρι έξω από το μπαρ. Μόλις ο 33χρονος βγήκε τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι και παραδόθηκε στο ΑΤ μετά από μισή ώρα. Αστυνομικοί είπαν πως ο δράστης «είναι μεθυσμένος όσο δεν πάει» και «δεν έχει συνέλθει ακόμα».

Αυτοί είναι δράστης και θύμα

Σημειώνεται πως ο 33χρονος δράστης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τουρισμό διαθέτοντας ξενοδοχείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής εκλεγμένης στο δήμο Μυκόνου.

mikonos2 copy 330x600

Ο 34χρονος - τον οποίο φώναζαν Γιάννη - ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί, ενώ είχε αγοράσει μία βίλα την οποία ενοικίαζε τους θερινούς μήνες στο Airbnb.

mikonos1 600x600

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΜΠΑΡ #ΔΡΑΣΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.