Τροχαίο στην Κρήτη: Η μοιραία «έξοδος» του 20χρονου αλεξιπτωτιστή, ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός του αδερφού του

Τροχαίο στην Κρήτη: Η Τροχαίο στην Κρήτη: Η

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του αδικοχαμένου, μόλις 20 χρονών, που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στα Χανιά.

Ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, έβαλε τέλος στη ζωή ενός νέου νέου ανθρώπου.

Ο 20χρονος, που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στα Χανιά,  έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα γύρω στη 1.30 όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.

Η τραγική κατάληξη του άτυχου νέου έχει βυθίσει στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν και έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσους έμαθαν για τον θάνατο του.

Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός του αδερφού του

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ.

Θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός.

Σ' αγαπώ».

Αρχείο εικόνας WhatsApp 2023 02 19 στις 12.11.20

Το χρονικό του τροχαίου

Περίπου στις 1:30 τη νύχτα, στην περιοχή Αρώνι, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έπεσε πάνω σε έναν ευκάλυπτο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου χρειάστηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται πως ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1627101368006676480?}

 

#ΚΡΗΤΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΧΑΝΙΑ #20ΧΡΟΝΟΣ #ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ #ΑΔΕΡΦΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.