Ηλικιωμένος στο Βόλο κάηκε ζωντανός προσπαθώντας να κάψει χόρτα

Ηλικιωμένος στο Βόλο κάηκε Ηλικιωμένος στο Βόλο κάηκε

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε η απόπειρα ενός ηλικιωμένου άνδρα να κάψει ξερά χόρτα σε ένα οικόπεδό του στην περιοχή Διμήνι του Βόλου, αφού έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 75 ετών, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, πήγε στο οικόπεδο που ήταν ιδιοκτησία του και έβαλε φωτιά να κάψει χόρτα αφού ο καιρός ήταν πολύ καλός, αλλά στο σημείο που έβαλε τη φωτιά υπήρχε και ένα μεγάλο κυπαρίσσι το οποίο άρπαξε φωτιά και κυριολεκτικά λαμπάδιασε, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος της φωτιάς και να καεί ζωντανός ο ηλικιωμένος άνδρας.

Στις κραυγές επίκλησης του άνδρα για βοήθεια έσπευσαν και κάποιοι που άκουσαν, αλλά ήταν αργά.

Επί τόπου μετέβη δύναμη της Πυροσβεστικής, καθώς και η αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος.

#ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ #ΒΟΛΟΣ #ΚΑΨΙΜΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.