Τραγωδία στη Σητεία για τον Μάνο: Λίγο πριν σκοτωθεί χόρευε το «είμαι αετός χωρίς φτερά» (βίντεο)

Τραγωδία στη Σητεία για τον Τραγωδία στη Σητεία για τον

Ο 33χρονος Μάνος Καματερός έχασε την ζωή του την Πέμπτη το βράδυ μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματος, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, με αγροτικό όχημα. Πριν λίγες ώρες γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη και χόρευε το «είμαι αετός χωρίς φτερά».

Ο 33χρονος λίγες ώρες νωρίτερα γιόρταζε την Τσικνοπέμπτη με φίλους και συνεργάτες.

{https://www.youtube.com/watch?v=zaWXrmTKlxA}

Σε ένδειξη πένθους από την επιχείρηση στην οποία και εργαζόταν ανακοινώνεται ότι δεν θα πραγματοποιούνται για 3 ημέρες διανομές ντελίβερι.

Το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το creta24.gr το αυτοκίνητο, που κινούνταν στην χερσαία ζώνη του λιμανιού και στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα και άμεσα στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Ωστόσο ο 33χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε από τα συντρίμμια χωρίς τις αισθήσεις του και παρά την «μάχη» που έδωσαν οι διασώστες να τον επαναφέρουν, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

#ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΡΗΤΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.