Σοκ στην Κρήτη, 16χρονη χτυπήθηκε από αεροβόλο ενώ είχε βγει για καφέ

Σοκ στην Κρήτη, 16χρονη Σοκ στην Κρήτη, 16χρονη

Νεαρή, 16χρονών άφησε την τελευταία της πνοή στην Κρήτη. 

Μια 16χρονη κατέληξε χθες στα καλά καθούμενα τραυματισμένη από αεροβόλο.

Η ανήλικη κοπέλα είχε βγει για καφέ και καθόταν με την παρέα της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας στις Μοίρες και ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ άρχισε και να αιμορραγεί.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με το cretapost.gr ένας 21χρονος κρατούσε ένα αεροβόλο και παίζοντας με αυτό, ένα σφαιρίδιο από το αεροβόλο «ξέφυγε» κατά λάθος, και τραυμάτισε την 16χρονη. Ευτυχώς για καλή της τύχη, τραυματίστηκε στο χέρι ελαφρά.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό και ο νεαρός αναζητείται από τις αρχές, καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικής βλάβης.

#ΚΡΗΤΗ #16ΧΡΟΝΗ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΝΕΚΡΗ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΑΕΡΟΒΟΛΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.