Σέρρες: Ανεγκέφαλος έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι αδέσποτης σκυλίτσας

Σέρρες: Ανεγκέφαλος έσβησε Σέρρες: Ανεγκέφαλος έσβησε

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σήμερα στη Ροδόπολη του δήμου Σιντικής Σερρών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας “Αδέσποτα της δημοτικής ενότητας Κερκίνης“, κάτοικος της περιοχής φέρεται να έσβησε το τσιγάρο του πάνω στο κεφάλι της αδέσποτης σκυλίτσας Ζιζέλ, την οποία φροντίζει η ομάδα. “Ντροπή πραγματικα στην παιδεια μας και στην κουλτουρα μας, ντροπη και σε ολους οσους ηταν εκει και το ειδαν και το ανεχτηκαν”, σημειώνεται στην ανάρτηση.

Αναλυτικά:

“Σημερα στο κέντρο της Ροδοπολης καποιος ανεγκεφαλος υπανθρωπος εσβησε το τσιγάρο του πανω στο κεφαλι της φιλικης και πολυ εξοικειωμενης με τους ανθρωπους Ζιζελ, την γνωστη αδεσποτουλα του κέντρου της Ροδοποληε που φροντιζουμε και αγαπουμε ολοι.

Δεν εχω λογια να σχολιασω την κακοψυχια και την μ@λ@κια του ανθρωπου, που χρησιμοποιησε το ζωακι ως τασάκι για τα αποτσιγαρα του.

Υπαρχουν και ορια στην κακια σας, υπαρχει καπου και αυτο που λεγεται ανθρωπινη συνειδηση.

Ντροπή πραγματικα στην παιδεια μας και στην κουλτουρα μας, ντροπη και σε ολους οσους ηταν εκει και το ειδαν και το ανεχτηκαν”.

330967351 923319182174647 1994706845457446807 n

#ΣΕΡΡΕΣ #ΤΣΙΓΑΡΟ #ΣΚΥΛΙ #ΑΔΕΣΠΟΤΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.