Αχαΐα: Έδωσε βότκα στο μωρό της και πέθανε; Στο εδώλιο μητέρα για το θάνατο βρέφους

Αχαΐα: Έδωσε βότκα στο μωρό Αχαΐα: Έδωσε βότκα στο μωρό

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, επροκείτο να εκδικαστεί χθες η υπόθεση με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.

Λίαν συντόμως αναμένεται να προσδιορισθεί η δίκη που αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το χαρακτηριστικό είναι ότι, ως αιτία θανάτου ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης αναφέρει «πνευμονίτιδα, συνέπεια εισροφήσεως γαστρικού περιεχομένου» και από την πλευρά του δεν ήταν αντικειμενικά δυνατό να προσδιορισθεί το γαστρικό περιεχόμενο. Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έδωσε αλκοόλ (πιθανώς… βότκα) στο μωρό, κάτι βέβαια που απομένει ν’ αποδειχθεί αν έγινε ηθελημένα ή όχι!

#ΑΧΑΙΑ #ΒΟΤΚΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΒΡΕΦΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.