Ραγδαίες εξελίξεις στον Κολωνό: Πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ραγδαίες εξελίξεις στον

Άλλα πέντε άτομα συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές προχώρησαν σε νέες συλλήψεις.

Πρόκειται για πέντε άνδρες, κάποιοι εξ αυτών Έλληνες, μεταξύ τους κι ένας γιατρός, καθώς και αλλοδαπούς όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρείς Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα.

Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.

Βάση αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

#ΚΟΛΩΝΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12ΧΡΟΝΗΣ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.