Χωρίς τραμ και ηλεκτρικό σήμερα 15 Φεβρουαρίου η Αθήνα, οι ώρες που τραβούν χειρόφρενο

Χωρίς τραμ και ηλεκτρικό Χωρίς τραμ και ηλεκτρικό

Χωρίς τραμ και ηλεκτρικό θα μείνει για συγκεκριμένες ώρες σήμερα η Αττική λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. 

Συγκεκριμένα, η ΣΤΑ.ΣΥ με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε το επιβατικό κοινό, πως σήμερα το τραμ δεν θα λειτουργήσει μεταξύ 10:00 με 13:30 λόγω στάσης εργασίας του σωματείου εργαζομένων. 

Οι συρμοί θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται στις 9 το πρωί, ενώ αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 2:30 το μεσημέρι.

Αναλυτικά:

ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ από Ασκληπιείο Βούλας προς Αγία Τριάδα στις 08:18 και προς Σύνταγμα στις 07:51 από Αγία Τριάδα προς Ασκληπιείο Βούλας στις 08:40 και προς Σύνταγμα στις 07:55 από Πικροδάφνη προς Σύνταγμα στις 08:21 από Σύνταγμα προς Πικροδάφνη στις 09:11, προς Ασκληπιείο Βούλας στις 08:26 και προς Αγία Τριάδα στις 08:08 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ από Ασκληπιείο Βούλας προς Αγία Τριάδα και προς Σύνταγμα στις 14:09 από Αγία Τριάδα προς Ασκληπιείο Βούλας και προς Σύνταγμα στις 14:13 και προς Σύνταγμα από Πικροδάφνη προς Σύνταγμα στις 13:45 από Σύνταγμα προς Πικροδάφνη, προς Ασκληπιείο Βούλας και προς Αγία Τριάδα στις 14:35

Όσον αφορά τον ηλεκτρικό οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιούν σήμερα Στάση Εργασίας, από τις 22:00 έως λήξη της βάρδιας.

Κύρια αιτήματά τους, είναι η «προώθηση εδώ και τώρα στη Βουλή των συμφωνηθέντων με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών νομοθετικών ρυθμίσεων, που μεταξύ των άλλων θα απομπλέξουν τους εργαζόμενους από τις απειλητικές προβλέψεις πορίσματος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με τις οποίες, απειλούνται ανά πάσα στιγμή να κληθούν να επιστρέψουν στην Εταιρία νόμιμες αμοιβές τους».

#ΣΤΑΣΗ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΤΡΑΜ #ΣΤΑΣΥ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ #ΗΣΑΠ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.